Srdci nerozkážeš

Srdci nerozkážeš

Neměla jsem v plánu opustit Tě, to mi prosím věř,
má láska k Tobě byla skutečná, nebyla to lež.
Byli jsme šťastní, měli jsme se rádi,
vždyť prožili jsme spolu celé naše mládí.

Jenže nedávno seznámila jsem se právě s ním.
Bylo mi s ním neskutečně, já myslela, že sním.
Pořád jsem se domnívala, že pravou láskou jsi ty,
promiň mi to, já neumím ovládat své city.

Směju se s ním pořád, víc než s Tebou,
nemusím se přetvařovat, s ním jsem sama sebou.
Ze začátku měl to být pro mě jenom kamarád,
jen pak jsem se dozvěděla, že má mě víc než rád.

Já měla tu být pro Tebe, jen pro Tebe já měla žít,
však časem jsem začínala, jenom po něm toužit.
Začínalo to s ním všechno tak nějak nevinně,
jeden večer mé city k Tobě se utopily ve víně.

Ten večer, kdy jsem s ním seděla u stolu,
ten zimní večer, co strávili jsme sami spolu.
Něžně zamilované pohledy, v ruce sklenka vína,
nemělo to takhle skončit, byla to jen moje vina.

Někdy si vzpomenu, jak hodný jsi na mě byl,
nikdy na nás nezapomenu, vždyť do srdce ses mi vryl.
Milovat Tě bylo čarovné, mělo to zvláštní moc,
Teď jsem ale šťastná s ním, miluji ho strašně moc.
Autor SoyMaru, 17.07.2020
Přečteno 273x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, jenommarie, Tomcat, praetorian
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až čas ukáže... ;)

18.07.2020 21:18:33 | Emily Říhová

Zda je to láska, nebo jen očarování..láska a srdeční vnímání..sami to musíme citit.;-)

17.07.2020 23:35:20 | jenommarie

"V životě to už tak chodí, někdo se objeví a zrazu je vše jinak" ;-)ST

17.07.2020 08:36:41 | Tomcat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí