Přála jsem si tebe

Přála jsem si tebe

Anotace: Přála jsem si lásku, když padala hvězda

Znám tě
už tak dlouho..
Proč jsi napsal až teď..
Byli noci ,kdy jsem umírala touhou
Sama ...
Kdy vše studilo jak led ..

Když si přišel
začal jsi psát ..
Svou duší,srdcem milovat
Ze skály temné kde srdce mé spalo
Slunce tvé ten led rozehřálo..

Znám tě
už tak dlouho.
Něco muselo se stát
Snad spadlo tisíc hvězd..
Na jediné tiché přání..

"Ať mě zas někdo chce milovat .
Autor Liduška, 18.07.2020
Přečteno 230x
Tipy 6
Poslední tipující: Tomcat, Marten, Emily Říhová, Donne
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"Hvězda co spadla a utopila se ve Tvých očích..." ;-)ST

19.07.2020 22:41:27 | Tomcat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí