Ty!

Ty!

Anotace: Má láska...

Ty!

Tvůj pohled mé srdce hladí,
tvé rty k pokušení svádí.
Když s tebou nejsem,
den v noc se promění,
prožívám každou chvíli Měsíce zatmění...
Při vzpomínce na tebe, světlo se rozsvítí,
slunce na nebe zase se navrátí...
Doteky tvé, já pořád jen sním,
zase je cítím, jen na ně pomyslím...
Autor Niviat, 08.03.2007
Přečteno 435x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí