Vteřiny

Vteřiny

Anotace: Vteřina je krátký čas...

Vteřiny

Jen jednu vteřinu,
právě a teď...
Jen jednu vteřinu
a se mnou se točí celý svět.

Vteřinu krátkou,
jak samotný dech.
Na chvilku pouhou...
jen stín zbyl na zdech.

Počítám marně...
Stejně jako slova svá,
počítám chvatně...
můžu říct - lásko má?

Jen kvůli tobě, zastavit čas,
jen na okamžik pouhý...
chci být s tebou zas.
Autor Niviat, 08.03.2007
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí