Od začátku ke konci.

Od začátku ke konci.

Anotace: ......

Sním o tobě,
zároveň o sobě.
Jak sem tě pomluvil,
s lítostí sem se omluvil.

Své srdce mi dej,
ale jinýmu neprodej.
Druhou šanci si mi dala,
za nikoho si se nevdala.

Za další šanci vděk dát musím,
ale víc už nikdy nezkusím.
Láska ta už mezi námi není,
nic už se nikdy nezmění.
Autor Proof, 21.03.2005
Přečteno 452x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí