Černovlásko

Černovlásko

Miluj mě tiše,
tak aby slunce zas vyšlo
Miluj mě tiše,
tak abych to slyšel jen vzdáleně
Má černovlásko

Dívej se hlasitě

Nakrm mě láskou,
ale nikdy ne navěky
Tiše to prožij
Zakřič si v duši
A pak utiš své srdce

Přec ticho a křik
To vše utrápí k smrti
Má divoká černovlásko

Nechci tě
Nechceš mě

Možná že příště, kdoví...
Autor adriane9, 27.07.2020
Přečteno 229x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, Rozmarýna, Danger, Dávid, Psavec, Dája K, Tomcat, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tiše se opíjí láskou a srdce od bolesti už nekřičí...
silná touha,teď a tady.

14.08.2020 07:02:22 | Danger

Hezké verše, ale když nechce ani jeden . . . .

27.07.2020 09:30:34 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí