Kam odchází láska?

Kam odchází láska?

Anotace: Proč opouští nás?

Opouští nás,
je unavená?
Kam odchází láska?
Kam vytrácí se?
Bez rozloučení ...

Je nespoutaná,
nemůžeš ji svázat,
uschovat do zásuvky,
k zaprášeným vzpomínkám
s nápisem Kdysi.

Propletené dlaně,
už nehřejí se,
netouží...
po pohlazení.

Kam odchází láska?
Sladkobolné poblouznění,
už nevídám v Tvých očích.
Odletělo na křídlech kolibříka.

Kam odešla Tvá láska?
Jen pusté chladné místo,
jak v kostele bez věřících,
zanechala v srdci.

Kde bloudí Tvá láska?
Prosím vrať se...
Autor Jajja, 03.08.2020
Přečteno 169x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Emily Říhová
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Odchází naše schopnost milovat, je vyčerpaná; láska je jen slovo.

04.08.2020 12:02:17 | Lighter

Láska nás neopouští. To já jí opouštím ztrátou inspirace, rozkoše a snahou okouzlovat. I poznáním, že můj protějšek je na tom úplně stejně.

04.08.2020 00:03:24 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí