Naposledy

Naposledy

Anotace: Aneb ukončení marného pokusu o jednu osobu :-/

Holka seš kus a popletlas mi hlavu.
Krásou pro mě vyčnívalas i z obrovskýho davu.
Měl jsem rád Tvůj humor i úsměvnou Tvou tvář.
Byl to krásnej pohled jak na polární zář.
Však tenhle text je poslední co píšu jenom TOBĚ.
Tím lásku svou chci pohřbít někde na dně v hrobě.

Už NECHCI se dál trápit a mít Tě STÁLE v mysli.
Pomalu mě ničíš - dochází mi kyslík.
Chci mít jako kdysi zase prázdnou hlavu.
Chci abys byla pro mě zas jako jedna z davu.

Všechno, cos kdy četla, já psal sem jenom Tobě.
Tak tomu je TEĎ konec v týhle divný době.
Tím končím ten text týhle divný básně
a bláhově tím doufám, že bude mi zas krásně...
Autor LSI, 03.08.2004
Přečteno 1906x
Tipy 2
Poslední tipující: pamp_elka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (13x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí