Pohádka

Pohádka

Anotace: ...když snadno se uvěří...

Slza z oka směrem k zemi padá,
co tě v téhle chvíli napadá?
Jak se asi má?
Jak se mu daří?

.......

Říkáš si snad mu i vaří...
Je mu dobře a vesele se směje
to proto, že nová láska ho hřeje!

Snadno si uvěřila krásným slovům, které ti povídal
a když se na tebe tak hezky zadíval,
neměla si přece důvod mu nevěřit.
Nebo měla? Ale ty si mu chtěla uvěřit.

Vždyť vše se zdálo jako pohádka!
A teď po lásce není ani památka...
Autor Kariš, 08.03.2007
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí