Lásky zrod

Lásky zrod

Potkali se pod lípou kvetoucí,
zažehli chemii mozku matoucí.
Ona hrála na jeho jemné vlasy.
On brnkal na její tělní trasy.

Končil den a zůstali spolu dál,
kdy jiným ledovec lásky by tál.
Co způsobilo tuto změnu osobní?
Asi byli cize vzájemně podobní.

Slunce svitlo, jsou stále spolu.
Společně stojí na opačném pólu.
Zasadili si budoucích lidí plod.
To stal se ten vzácný lásky zrod.

Autor báseňkář, 07.08.2020
Přečteno 195x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí