Klíč od srdce

Klíč od srdce

Anotace: Někdy přiblížit se cizimu srdci je téměř nemožné..

Ruce za hlavou , oči zavřený,
lehce je otvírám a nad sebe zírám,
světlem se lesknou brány stříbrný..
od Tvýho srdce hledám klíč co je otevírá..

Zámek ho uzamkl na 100zapadu..
opouštím tu nebeskou zahradu,
cítím teplo,je slyšet tlukot,zrychluje tvůj tep,
kousek po kousku skládám ho ,chybí mi poslední střep,

Je to tak nemožné a stale v to věřím méně.
že se ten zázrak jménem láska ještě vzkvete..
Autor Roger, 08.03.2007
Přečteno 492x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Prostřední sloka je fantastická :)

18.03.2007 18:12:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí