Hřejivé vzpomínky na lásku

Hřejivé vzpomínky na lásku

Anotace: ...díkůvzdání létu

V luxusním kočárku dítko kníká
matka neví co si má počít
upoutá pozornost záletníka
ten prahne po romantické noci

Každý zakusí pět minut slávy
sám by nezhrdl delší chvilkou
vrhá na ni pohled nenechavý
jímž by rád svlékl slibné tílko

Chtivě jímal její rujné plody
třímal je - laskal láskyplně
k létu přece patří těla svody
obdivné verše k slunci i luně

Najděte zálibu v lásce letní
staňte se inspirací básníků
vzpomínky zahřejí vždy když se setmí
zejména po návratu z butiku
Autor kudlankaW, 12.08.2020
Přečteno 252x
Tipy 19
Poslední tipující: Ruda Štola, Emily Říhová, Marten, Nikita44, Krahujec, Vivien, Amonasr, Psavec, Lighter, šerý, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí