Kapitola

Kapitola

Svůj příběh píši už spoustu let,
však celý ho tu nechci vyprávět,
jen část na mysli z něj mám,
je to jako včera, tak dobře ji znám.

Já poznal onu dívku jsem,
však nebyl to jen hezký sen,
byl to zásah osudu.
a já myslel, že sám už nikdy nebudu.

Plný emocí a naděje,
že se na mě jednou usměje,
čekám tiše v napětí
a stále ji mám v paměti.

Tak rád bych si její srdce získal
a ve vlasech jí rukou vískal.
Tak rád bych ji měl v náruči,
ale bez ní mne ten pocit umučí.

Rty rudé jako žhavé sopky láva,
pleť hebká jako čerstvě posekaná tráva
a oči, oči modré jako křišťálová jezera,
mezi mnou a ní, však velká mezera.

Zdá se mi, že tyto pocity,
mám jen já a ne ty,
ale tak to na světě prostě chodí,
že tě život k zemi shodí.

Je na čase uzavřít tu kapitolu,
ač je mi líto, že ne spolu.
Třeba se naše cesty zase spojí
a já budu tvůj a ty budeš mojí!
Autor JaK0, 14.08.2020
Přečteno 180x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, Tomcat
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...třeba to vyjde ;)

15.08.2020 22:49:42 | Emily Říhová

Pěkná tvorba :o)

14.08.2020 19:20:29 | Crazymike

Děkuji :D

15.08.2020 17:15:44 | JaK0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí