Až se po mě slehne zem.

Až se po mě slehne zem.

Anotace: Krásné kaštany

Až se po mě slehne zem.

Nebude mi svět zapovězen.
Nechám Ti báseň o kaštanech!

Budeš si ji číst a bude líp.
Tam U Santošky je kaštanů dosti.

Jsme tu hosti!
Ať žije, kdo se postí!

A kde jsou ty šeříky?
A kde ta holka,
která po nich lezla
a doma nic neřekla?

Nechala tu báseň
a nebyla, jak zvadlá třešeň.

Báseň o kaštanech
a můžeš si ji číst v chladných dnech.

Diviš se, že holka lezla po stromech
a v duši měla kabaret?

A neměl jsi tu holku rád
anebo byl jsi jen kamarád?
Proč jsi jí to neřekl tolikrát?

Tak zase rostou šeříky
a kdo Ti přišije knoflíky?

Tak už řekni!
Ty má lásko z hrobu vstaň!
Jsem to já kdo Tě nejvíce miloval!
Autor mkinka, 15.08.2020
Přečteno 195x
Tipy 7
Poslední tipující: Paulín, annanymsová, Linna, Tomcat
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná báseň :o) Šeřík je krásná voňavka..

15.08.2020 14:09:34 | Crazymike

dík.

15.08.2020 14:11:19 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí