Představuj si

Představuj si

Představuj si
Jak polibky mé tě zkrápějí
Představuj si
Jak rty tvé se usmějí
Představuj si
Jak objetí mé tě potěší
Představuj si
Jak stesk tvůj pak vyprší
Představuj si
Jak lásku ti prokážu
Představuj si
Jak milovat tě dokážu
Autor Odkrytá duše melancholika, 15.08.2020
Přečteno 240x
Tipy 3
Poslední tipující: Rozmarýna, Emily Říhová, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...představ a představuj...asi by chtělo používat jen jedno...;-)

15.08.2020 21:09:28 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí