Pozdravuju Karmu

Pozdravuju Karmu

Anotace: A tak to je

PoetiK- Pozdravuju Karmu

 

Netrefilas tu nejlepší z nálad,

Víš tak to je život - Bitch,

Kdy chci mít klid a mám hlad,

Je lepší zavřít dveře a jít pryč.

 Netrefilas tu nejlepší z nálad,

Víš, tak už to chodí - Bitch,

Byla to past a ty jednou z nástrah,

A tak jednoduše se ti vrátí klíč.

 

Hysterický smích rychle vystřídal pláč,

Oheň spálil všechno na prach v zápalu hněvu,

Nespočet výtek, jaká je kráva a já jsem sráč,

Kterej to věčně stahoval ke břehu.

Kdo to všechno platil vzpomenout si snaž,

Kdo obětoval sama sebe pro tvou něhu,

Tak mi klidně kudlu do zad vraž,

To je ti podobný, když máš srdce z ledu. 

 

Říkám ti ať táhneš do piče,

Být zničila jsi jako tajfun,

Tenhle vztah už není o ničem,

Ukážu ti, kde kurvy maj trůn.

Domů nechtěli tě ani rodiče,

Nechtěli život krvelačnou larvu,

A tak chytla ses jinýho vodiče,

Měj se fájn a že pozdravuju Karmu. 

 

Netrefilas tu nejlepší z nálad,

Víš tak to je život - Bitch,

Kdy chci mít klid a mám hlad,

Je lepší zavřít dveře a jít pryč.

Netrefilas tu nejlepší z nálad,

Víš tak už to chodí - Bitch,

Lobotomie - do mozku logický zásah,

Vidím rozdíl - co je láska a co chtíč. 

 

Autor Poetik, 19.08.2020
Přečteno 189x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Isla
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy v momentu ztrácíme hlavu. Nikoliv však navždy :)

20.08.2020 08:59:20 | Isla

Přesně tak, vždy je tu naše hlavní rozhodující veličina - ČAS, který nám ukáže i to co jsme doposavad neviděli

27.08.2020 12:14:07 | Poetik

Hodně naštvanosti, ale textík dobrý.

20.08.2020 06:19:06 | petrzal

Občas je potřeba nechat volnou cestu emocím, a když se to podaří je spojené vícero množin v jeden krásný celek.

27.08.2020 12:15:42 | Poetik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí