Pár měsíců

Pár měsíců

Anotace: pár měsíců...takovou nepřesnou dobu neuvidim někoho na kom mi hodně záleží a koho miluju...je to snad trest..?už sem jí neviděl dva dny a děsně se mi stejská

Pár měsíců tě neuvidím,
pár měsíců tě nepolíbím.
Pár měsíců se na mne neusměješ,
pár měsíců mé srdce nezahřeješ.
Pár měsíců o samotě,
pár měsíců v pusté prázdnotě.
Pár měsíců,dlouhá doba.
pár měsíců,mrzí nás to oba.
Pár měsíců stesku,
pár měsíců bez tvých očí a jejich lesku.
Autor Dindane, 08.03.2007
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí