Milování pod duby

Milování pod duby

Kdybych tě nepoznala

Nikdy bych nehladila vlnky řeky

v ten den ..nebyla tam,

kdes mě políbil poprvé.

Kdybych tě neznala..

nebylo by mé srdce

láskou narudlé ...

Kdybych tě neznala

pod duby v proudu řeky

by nikdo štiku neviděl..

Nad vodou by se neprolét

lednáček..

Kterého vyplašil..sten ..

Kdybys tu nebyl..

Nedal mi část sebe

Nikdy nepoznala bych

Jaké je ..líbat nebe..

Být pro někoho krásná žena

I tak nějak z rána..vysvleča
Autor Liduška, 22.08.2020
Přečteno 255x
Tipy 13
Poslední tipující: Emily Říhová, jitoush, jenommarie, Akrij8, Tomcat, Krahujec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vše nějak má být
a duše které se poznat měli
se poznají:-) *ST
Pekné Liduško

22.08.2020 23:13:00 | jenommarie

Krásně šumí řekou i dubovím.Rád jsem četl.

22.08.2020 22:45:32 | Akrij8

Super ;-)ST

22.08.2020 22:37:55 | Tomcat

Takhle zní láska... Pěkné vyznání

22.08.2020 21:19:30 | Isla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí