Časem

Časem

Anotace: ...snad to přebolí...

V rohu jsi stála a bála ses promluvit,
přece se nemusíš jít omluvit...
Proč? Proč se chceš zbytečně ponížit?
To si musíš za každou cenu ublížit?

Už sotva stojíš na nohou,
lámeš se ve větru v kolenou,
ale přesto snažíš se jít dál,
každý druhý by to už dávno vzdal!

Je na tobě vidět, že ti docházejí síly,
nevzdáváš to máš v sobě ještě kousek víry.
Otázkou je jestli ti stačí
nechci na tebe tlačit...

Ale vzdej už ten boj, on za to nestojí,
uvidíš časem to snad přebolí...
Autor Kariš, 08.03.2007
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí