Děkuji

Děkuji

Anotace: Nějak píšu pořád o tom samém, ale když mě se toho moc jiného neděje, jsem toho plný a po dlouhé době jsem fakt happy

Pláč noci na oknech,
šmouhy smutku andělů.
Už nebolí srdce na hrotech,
šípů padlých amorů.

Teď slunce barvy podzimu,
maluje úsměvy na jizvy.
Žití ztratilo pachuť zločinu,
obrazy nezdaj se být jízlivý.

Promočen vláhou tvojich rtů,
osvětlen blesky srdce bouří.
Za sluncem odhodlaně jdu,
minulost shořela, ztracena v kouři.

Jen letmý dotek, milé slovo nebo úsměv,
sílu mají ze země mě zvednout.
Nádherně zní srdcí dvojzpěv,
se silou staré chmury zatrhnout.

Ty chvilko neutíkej chvíli stůj,
v tobě miluji, hořím teku.
Květe milovaný v mém srdci existuj,
jsi smyslem všeho na člověku.

Pozřím tvou vůni a piju rosu,
o srdce kořeny pečuji.
Utekl jsem pryč od chaosu,
za to ti Lásečko děkuji.
Autor petrzal, 24.08.2020
Přečteno 253x
Tipy 8
Poslední tipující: Donne, Emily Říhová, jenommarie, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to jasné, jsi zamilovaný a to je hezké.

25.08.2020 11:10:24 | Donne

Děkuji, zatím to nebolí tak si užívám :-)

25.08.2020 13:11:59 | petrzal

To je dobře, láska má být cítit v každé básni ;o)

24.08.2020 07:44:45 | Crazymike

Díky.

24.08.2020 07:54:41 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí