Makléřem

Makléřem

Anotace: Mým bohatstvím je láska a když jsem občas bez ní, cítím se nicotný...

Makléřem co zažil krach,
dnem bez nového rána,
nicotný jak věku prach,
sám jak bílá vrána.

Papírem, na který nelze psát,
uhlíkem co tělo mrazí,
větrem, jenž neumí vát,
v kamnech nažehlenou sazí.

Ptákem, co neučil se létat,
sloupcem vody, jenž drží tvar,
loukou, co zapomněla vzkvétat.
Batole a přec stár a stár...

Tak cítím se, jsem-li sám,
tak cítím se, když daleko lásku mám,
tak cítím se, jsi-li smutná,
tak bolí duše moje,
když nehladím Tvé vlásky,
tak pláče srdce moje,
když má méně lásky...
Autor Bojador, 08.03.2007
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí