Pěkná

Pěkná

Anotace: Každého někdo někdy v lásce ignoroval....

Potkávám tě vždy ve svých snech,
kde češu ti duši mastnou hřebenem chudým.
Prosím, věčného vnímání ducha zanech,
přestaň trestat mě chudáka osudem krutým.

Neopouštěj mě po snu konci na mraze samoty.
Nemohu pokusit se navštívit snění tvé jediné,
když sama nepozveš chlapce do mysli prázdnoty.
Nikdy přitom nedovolím smát se na tváře nevinné.

Slibuji lásky potok nesmrtelně plynoucí tepnou,
bez deště či zalévání nuceného v tak pěkném těle.
Naše srdce jednoho dne navždy výbojem se sepnou,
kdy konečně řekneme si dohromady miluji tě směle.

Autor báseňkář, 26.08.2020
Přečteno 183x
Tipy 2
Poslední tipující: Emily Říhová, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí