Přání

Přání

Já chci ti jen říct
Ty dvě slůvka naposled
Tebe v náručí mít
Tebe, krásnou na pohled

Říkat jsem je mohl
Tobě den co den
Teď bych se na to nezmohl
Teď mohu říct, že mám tě rád jen

Chci abys mne dál milovala
Však to je pouhá minulost
Chtěl jsem aby láska naše se zachovala
Však není, to je současnost

Srdce jsi zlomila
Stále pro tebe rozbitě bije
Mysl mi rozbila
Však ona stále v ní je

Já nechtěl tě ztratit
Život s tebou mít
Nechtěl jsem tvou lásku vytratit
Teď nezbývá mi nic než chtít

Miluji tě, stále
Ten cit se nevytrácí
Já chci tě mít v náručí dále
Však ztratil jsem tě a stále ztrácím
Autor Odkrytá duše melancholika, 27.08.2020
Přečteno 239x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Isla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí