sesterská

sesterská

Anotace: bohužel nebo bohudík nevím prostě změna je život a celkem dost mě ta změna mrzí

Co se stalo s tou holkou, co tolik ji znám?
Co stalo se s ní, já tolik ráda jí mám.
Nevím co dělat mám,
její duši postrádám.
Hledám, ale nenacházím její duši,
všichni z jejího okolí změnu tuší.
Vzpomínám, jak jiné odsuzovala
a jenom svoji pravdu prosazovala.
Zrovna teď jsi to ty kdo se mění,
upravuješ svých pravidel znění.
Není to ta holka, pro kterou bych vraždila,
jen určitá část lidí by to přežila.
Stačilo jí, říct pouhé prosím,
proletěla bych klidně hnízdem vosím.
Možná že by mě to tak neštvalo,
kdyby si její já na něj nestěžovalo.
Stačilo by říct, zase bylo super,
promiň, ale osobně si to přeber.
Máš svojí hlavu tak jí poslouchej
a ne jenom srdíčku naslouchej,
Nesmíš se schovávat a ustupovat,
i ty jsi přece chtěla studovat.
Autor Kopretinka, 08.03.2007
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí