Smutek v očích

Smutek v očích

Anotace: :*

Den je teplý, noc zas chladná;
krásný je ten podzimní čas.
Mě však trápí věc tak klamná
že cítím z očí tvých mráz.

Ten úsměv zmást má všechny kolem tebe;
a leckdo mu i uvěří.
Tvé oči ale mluví za sebe
můj cit pro duši prověří.

Jiskrný pohled ať se ti vrátí,
to přání mé teď z největších,
ať i nadále pro nás dva platí,
že na lásce naší nikdo netratí,
my vždy budeme spolu, ve snech nejsladších.
Autor Nazgulll, 03.09.2020
Přečteno 266x
Tipy 4
Poslední tipující: Emily Říhová, ARNOKULT, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jiskrný pohled milovaných očí
je to, proč náš svět se točí...

08.09.2020 16:55:37 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí