Odešel

Odešel

Anotace: .

Odešel a na srdci nechal šrám,
i když takový skvělý to byl pán.
Čas líně plyne,
často na tvář slza padne.

Vzpomínky tak strašně bolí,
jako slzy, co mé oko roní.
Odešel a na srdci nechal šrám,
s problémy se musí porvat sám.

Byla bych jen přítěží,
snad sám nad sebou zvítězí.
Den co den mi přítel chybí,
ale musí spravit svoje chyby.

Budu na něj čekat,
na tribuně pro něj plakat.
SNad jednou přijde a slzy osuší,
a mou lásku vytuší.

Snad jednou přijde..
snad...
Autor verushka, 09.03.2007
Přečteno 387x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí