A přát si

A přát si

Být
dlaní , co možná dnes si pohladil
A možná i snem, o kterém si snil..
Něhou z jarního tání ..
Podkovou pro štěstí..
Hvězdou ,co mi tě chrání ..

Být
Tvým posledním slovem,
než ulehneš ke spaní..
U tebe za domem na kopci
svítáním ..
Jen tak být větrem hladit tě
a přát si ...

Abys zas pohladil mé dlaně , rty a vlasy ..
Autor Liduška, 05.09.2020
Přečteno 232x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, jenommarie, Tomcat, Donne, Isla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Liduško...nádherné cituplnné
kéž by TI bylo přáno
a tvé srdéčko bylo pohlazeno.
Vím jak to trápí. ;) *ST
Uložila jsem si jí..moc se mi líbí

06.09.2020 20:09:59 | jenommarie

Nádherné vyznání... ST*

05.09.2020 23:51:39 | Isla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí