České Země

České Země

Kdesi v nadmořském chvění
V nekonečných dálkách hvězd
Nad zemí ,která velká není
V okýnkách domů, lesních cest ..
***
V bystřinách zurčí..divoká voda
Aleje dubů staletých snad ..
Nad krajem svítí barevná duha..
S červánky vítr odešel spát ..
***
Kdesi v nadmořské výšce
Teď malá zem spí ..
Bez moře, jen rybníky stříbrný
Řeky v těch krajích voňavé jsou..
Srdcem svým hladíš

Zem českou ...
Autor Liduška, 09.09.2020
Přečteno 201x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Iva Husárková, Psavec, ARNOKULT, jenommarie, Frr, Isla
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná... děkuji Ti za tohle krásné pohlazení, Liduško (*)

16.09.2020 08:58:57 | Emily Říhová

Krásná...
..ST..

09.09.2020 22:49:48 | Jaruška

Krásné vykreslení obrazů přírody Liduško.*ST ;)

09.09.2020 12:25:39 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí