Už nikdy!!!!

Už nikdy!!!!

Anotace: .................

Jak skvostné být či nebýt
Obyčejné šílenství
Propadnout a neznít
Láska není, milenci
Prachobyčejnost chtíče
Zbabělost nezná mezí
Dnes jsi tu byl naposled
Vůbec mne to nemrzí
Snad vrátím se do ulic
Kde budu věčně snít
A zakřičím do sídliště:
Už nikdy s tebou nechci žít!!!
Autor Ammazonic, 09.03.2007
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...to se někdy stává,že to tak dopadne ...

09.03.2007 10:50:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí