Jednou..

Jednou..

Anotace: Ty jsi ta pravá..

Jednou pozoroval jsem tak bezmyšlenkovitě nebe,
když náhle sem si představil tebe...
Jsi tak krásna ,okouzlující a jedinečná..
mohl bych se na tebe dívat do nekonečna...

Jsi snad přelud , zázrak nebo můj anděl,
jisty si nejsem , zda jen nesním..
vždy když promluvit sem na tebe chtěl..
má ústa nic!zda se ze jsem oněměl.

děkuji bohu za každý okamžik s tebou,
chtěl bych tě zahrnout mou něhou..
nemáš potuchy ,jak toužím tě obejmout
či hladit tě po vlasech letmou se jen dotknout..

má to vsak jeden veliký háček ,
stale sem ti o mých citech k tobě nic neřek,
má váhavost a nesmělost je velký problém..
miluji tě víc a víc každým okamžikem!

Ležim si na zelené louce..
zahleděl sem se na tu modrou reku nademnou...,
vidím letět spolu dvě spárované holubice..
v mém úžase se mi od slunce lesknou..,

Vždy když na to pomyslím
život je přec krásnější žit ve dvou,..
Autor Roger, 09.03.2007
Přečteno 459x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tak nevim, jestli má autor nějakého podobného známého, ale tahle báseň je o mě.Vždy když na mě takhle zbaběle zaútočí láska tak mám přesně takové pocity.A kdo snad ne?

04.04.2007 21:12:00 | Kai Richter

má to vsak jeden veliký háček ,
stale sem ti o mých citech k tobě nic neřek,
má váhavost a nesmělost je velký problém..
miluji tě víc a víc každým okamžikem!

Ten háček snílku vytváříš sám
háčkuješ lásku z mála snů
posílám naději, i pusu ti dám,
však nikdy se tě nedotknu

18.03.2007 18:14:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí