Seznámení

Seznámení

Anotace: ve 3.tisíciletí.

.
Bývají chvíle kdy mě tma celého obklopí
s galantním stylem
fešný kapesník do klopy
na bál konaný po dvanácté
zeptej se ona ví
sešlost robotických figurín
do návodu začten
- časový limit vypršel.

A tak se ptám jediné živé bytosti
Jsi pravá koho skrýváš kdo je tam?
Vy jste to nestihl pane
plynulý odchod zadem
..Však už jsem odešel..

Příští rok na stejném místě
usilovat o tu jedinou
se zbraněmi z lůna nevinnosti
V předprodeji poslední lístek
Láska rozervaná vteřinou
panika mezi hosty
když si tě odvádím
.. z tištěných spojů stoupá dým.

Čtverec Kruh a číslo pí
znovu se učím nazpaměť
Bývají chvíle kdy mě tma celého obklopí.
N. E. Z. N. Á. M. T. Ě.
N. E. Z. N. Á. Š. M. Ě.

A vím.
.
.
Autor Now, 17.09.2020
Přečteno 237x
Tipy 11
Poslední tipující: Dreamy, mkinka, Iva Husárková, Akrij8, A42, šerý, jenommarie, Frr, Marten
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ono teda pí se vlastně nazpaměť naučit nedá.

17.09.2020 18:24:06 | A42

Prvních sto tisíc číslic jde ztuha, pak už to jde..:)

18.09.2020 09:06:35 | Now

Zajímavý pohled na budoucnost..
hlavně aby ta chuť se seznamovat stále ještě byla.*

17.09.2020 13:35:43 | jenommarie

Hlavně si mezi těmi roboty vybrat někoho životaschopného.. :)

18.09.2020 09:07:54 | Now

No ..nám už to může být jedno :D :D pá

18.09.2020 11:01:31 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí