Jsem odrazem Tvé duše.

Jsem odrazem Tvé duše.

Anotace: Ze sbírky Raketa letí 2020. Tato básnička mi vzlétla do pera pro radost všech.

Jsem odrazem Tvé duše.
Není to klišé.
Není to klišé.

Jsem odrazem Tvé číše.
Hledám pevnou zem.
Opřu se o Tebe.
Šťastna jsem.

Mluvíš a propadám se do ztracena.
Jsi má láska a já zmatená.

Jak vědec tápám v sobě.
Můj smích patří jenom Tobě.
Jsi štěstí. Věřím Tobě.
Vedle Tebe chtěla bych spočinout i v hrobě.

Chci do Tvé náruče!
A moje znamení?
Smích, v kterém jsi našel zalíbení.
Autor mkinka, 21.09.2020
Přečteno 259x
Tipy 11
Poslední tipující: Dejvis, Tomcat, jenommarie, Rozmarýna, Isla, Psavec, Iva Husárková, praetorian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí