Zničila jsem to...

Zničila jsem to...

Anotace: netušim co k tomu říct...

Nemůžu se té lásky k Tobě zbavit stále,
proč mě city mučí dále?
Nechci. Máš jinou, která je více hodna tebe a tvé lásky
Mě nech být, nestojím za to, hleď si té dokonalé krásky
Zaslouží si vlastnit Tvé srdce
Já ho tenkrát zranila těžce a trpce...
Chtěla jsem ukončit mé city k tobě,
místo toho jsem je zesílila a tebe zranila v pozdější době.
Jedinou útěchou mi je tvá šťastná tvář.
Miluješ ji. Tvá láska k ní vrhá oslnivou zář.
Mějte se krásně, milujte se do konce života...
Muj svět, mojí mysl, můj život pohltí jen smrt a nicota...
Autor Autumn leaf, 09.03.2007
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí