Padá hvězda

Padá hvězda

Anotace: ...

Je krásná letní noc,a já koukám padá hvězda.
Přej si něco slyším tichý hlas.
Přeji si tvé oči ,abych se do nich mohla dívat
když mi bude smutno.
Přeji si tvé ruce,aby se mne dotýkaly
a hladily po celém těle.
Přeji si tvůj hlas,aby mi šeptal
"miluji tě".
A pak se probudím a jediné co mi zbylo
je ta krásná latní noc.
Tak tu ležím a čekám jestli neuvidím padat hvězdu.
Autor Zlatičko, 09.03.2007
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí