Bruslařská

Bruslařská

Anotace: kategorie Láska..no, vlastně ano..;-)

Bruslit já nikdy nechtěla
tak ráda nemám kluzký led!
Chladný je jako dotek tvůj
a slizký jak náš polibek

Doma už čekaj kanady
na den, kdy pípnu své ANO
po první noci manželské
už navlékáš mi ribano

Od mantinelu ku brance,
přidej, dělej a rychle, hned
jen uvař, ukliď, vychovej…
Proč stále padáš na zadek?

Nutíš mě jezdit po ledě
je tenký jak jen může být
Já toužím po tom jediném
zout brusli a tou tě umlátit
Autor Štěpánka Běla Houbková, 25.09.2020
Přečteno 172x
Tipy 6
Poslední tipující: Donne, Dája K, ARNOKULT, Dreamy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Si piš..;-)

25.09.2020 21:12:24 | Štěpánka Běla Houbková

Teda Štěpánko...fakt bruslí? Ta je tedy řízná. Něco mi říká, že ty se nedáš. ;)

25.09.2020 19:59:19 | Dreamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí