Doznání

Doznání

Omluvte slečno bídnost moji,
Slovo - nechám vás na pokoji;
Vy odepřete, přec se přiznám,
Ač pošetilcem pro vás jsem,
Podruhé ženě přízeň vyznám,
Podruhé obelstěn běsem;
Tužbou mou je vás brzo poznat,
Byť nebudete nikdy mou,
Pěšec ustoupí před dámou,
Ostýchavě náklonnost doznat,
Pro vás nyň čirý rapl jsem,
Podnítil planý nezájem.
Autor Epitefon, 26.09.2020
Přečteno 235x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, Donne, danaska, BluefoXx
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, skoro jako nějaký monolog z milostné divadelní hry. Tip a pozdrav Daniela

26.09.2020 23:43:44 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí