Krátký název

Krátký název

Anotace: Stručně bych řekl že je lepší si to přečíst než číst jenom anotaci.

Sedím vedle nádraží a poslouchám ty koleje.

Slyším každý vlak, desítky kilometrů dřív, než projede.

Jediný důvod proč to dělám, čekám až tě přiveze.

Předem se sypu z toho, vím že mi tě zase odveze.

Vždycky když jsem s tebou přestávám vnímat jak běží čas.

Jsem s tebou sotva minutu a ty mi zas chceš utíkat.

Chci slyšet to tik-ťak- tik, užívat si každé vteřiny,

zatím to vypadá tak, že si užívám hodiny jak minuty.

 

Autor NPPPP, 08.10.2020
Přečteno 199x
Tipy 5
Poslední tipující: Ňuf production alias R&R, Emily Říhová, mkinka, Rozmarýna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné a smutné...

08.10.2020 09:10:18 | Crazymike

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí