Americká krása

Americká krása

Anotace: Překvapila jsem sama sebe. Jedna novosvětská stověžatá.

Už se na mě zase lepí pavučiny
Říjen pouští studený dech do listí.
Očistím si kecky od všech zbytků trhaviny
A zbytek setřu z dolní čelisti.

Sáček pomateně tančí u kaluže,
Necítit se stejně,
tak mu závidím tu hru.
Prázdná, unešená a k tomu všemu prý, že
jsem taková jaksi víc do větru.

A možná,
že se občas vážně spustím po síti
Bez obalu jdu,
nevím proč,
ale kam.
Tentokrát jsem tam, kde slunko nesvítí.
Místo vánku odnesl mě uragán.

Známou ulicí se řítím s třásní pro koledu
Stávám se svou vlastní kořistí.
V hrudním koši tluče uhlík místo ledu.
Teď jenom ať to nikdo nezjistí.
Autor Sam&ntha CH.Camberly Way, 13.10.2020
Přečteno 232x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, praetorian, Pittoresque, Zamila, Lighter, Tomcat
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, líbí se mi...:)

20.10.2020 20:36:06 | Emily Říhová

výborná! :-)

20.10.2020 10:00:44 | Pittoresque

Povedená :)

13.10.2020 17:24:05 | Zamila

"Dívá se podzim, plný hvězd a nití,
lásku tvou jen do pavučin chytím.
Tak jako zima pod žebra mi vniká,
až tam mne mrazí všechny tvoje tichá."
;-)ST

13.10.2020 08:43:48 | Tomcat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí