Až tě zase potkám

Až tě zase potkám

Až zase vezmu do prstů tvé vlásky
Až zase uvidím ty oči plné lásky

Až zase ucítím vůni tvé jemné kůže
a políbím tvé rtíky v barvě rudé růže.

Až zase uvidím překrásný úsměv na tváři
tak se mé srdce v tvé blízkosti rozzáří.

A až ovinu ti ruce kolem pasu
a uslyším zvonivý tón tvého hlasu.

Tehdy mi srdce poskočí, zaplesá
a krev se mi do tváří nahrne
já budu se usmívat a chválit nebesa
za šedé oči tvé, s nádechem zelené.
Autor Halved, 13.10.2020
Přečteno 238x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Rozmarýna, Guldrun, mkinka, rybka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné.

13.10.2020 17:21:10 | mkinka

Děkuji

13.10.2020 18:46:22 | Halved

Rádo se stalo.

15.01.2023 10:26:14 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí