Vtesaná

Vtesaná

Anotace: :(

Sbírka: Víla

Jsi do mě vrytá jako do skály,
na miliony let,
proč vůbec jsme se potkali?

Nikdy Tě nesmažu,
ani čas to nevyhladí,
já to nedokážu,
jsi moje prokletí.

Stejně bych do toho šel,
stejně i kdybych to věděl,
prostě to za to stálo,
to málo co duši hřálo.

Autor přema, 14.10.2020
Přečteno 240x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Rozmarýna, mkinka, Donne, jenommarie, Dávid
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí