Chaos

Chaos

Anotace: ...

Kde jsi ty, jsou vzpomínky,
Nevyhaslé plamínky,
Neklid v hlavě, v srdci zvlášť,
Stále hoří černý plášť.

Kdo se v nás dvou má vyznat,
Snad bojíme se si přiznat,
Že si možná navzájem,
I když se nedvoříme,
A i když hrajem nezájem,
Chaos v hlavě tvoříme.
Autor Amiradi, 15.10.2020
Přečteno 167x
Tipy 6
Poslední tipující: Rozmarýna, Emily Říhová, Elis1ě
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí