Zbabělec

Zbabělec

Anotace: člověk musí být sobec, nebo do smrti bude blbec :(

Sbírka: Víla

Jsem jenom blázen,
co život by zaprodal,
za chvíli s Tebou,
aby se pousmál.

Jsem blázen,
co Tě promarnil,
promlčel,
radostí zaplatil,
za odvahu co neměl.

Blázen nebo zbabělec,
bál se o Tvé štěstí,
jen pitomec.

Autor přema, 17.10.2020
Přečteno 245x
Tipy 6
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, jenommarie, Tomcat, Guldrun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy si člověk uvědomí
..když už cesty zpět není
..kdo ví proč
..ale vše JE nám nějakým poučením
..a asi je i dán jiný směr. ;)

17.10.2020 21:27:18 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí