Stastnej mesic...

Stastnej mesic...

Anotace: Napsal sem ji nedavnou pro tu mou, mou jedinou milovanou... Ze srandy ji rikam letadlo protoze ona vzdycky rika: Vsichni ste blazni jenom ja sem letadlo...

Dnes je to měsíc,
Co jsme se k sobě vrátili,
I když nejdřív nechtíc,
Mé citi k tobě se znovu spustili

Jsem moc rád že to tak dopadlo
A ja zase mám svoje milovaný letadlo
Doufám že s letadlem budu ještě dlouho
A ne zase, jen chvíli pouhou.

Modlím se, aby to po měsíci nezkončilo,
Aby se nám pulrok překonat podařilo,
Alespoň tak dlouho bych s tebou chtěl být
Cítit že ti můžu věřit, po svém boku tě mít

Tak moc tě miluju moje zlatíčko,
Chtěl bych tě k sobe přistisknout aspon malicko,
Pohladit tě, vedle tebe si lehnout
Cítit tvou vůni a sladce usnout
Autor Petras, 09.03.2007
Přečteno 446x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nj to snad casem zmizi, ale cestina nikdy nebyla, neni a myslim ze ani nebude moje silna stranka...
Tak se omlouvam, nejak to zkousnete jestli to pude

23.03.2007 20:35:00 | Petras

je to mco krásný ale chtělo yb to vychytat ty chybičky v grmatice;)

22.03.2007 22:59:00 | Santinan Black

Moc krásné.

09.03.2007 23:56:00 | pannenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí