motýlek

motýlek

Anotace: pro mou milovanou která zbozňuje motýly a dekuju že to čtete

jako symbol nevinosti
/mé lásky/
jako symbol krásy
jako symbol tebe...

s nádherně modrými křídly
/zbarvené do bělma/
s veškerou jemností
a s velikou křehkostí

jen pomalu
/s prožitkem/
mávat krídly
pyšnit se krásou
co z motýlů srší

povznést se nad květiny
/problémy/
vyhlídnout tu pravou
/lásku/

s jemností přisednout
/na květinu/
a sát celé hodiny
/lásku/

s prokletím zapadajícího slunce
/je čas spát/
s květinkou usínat

se svitem slunce
přilétá další motýl
/spíše ona/
krásných barev
od žluté do zelena

strácí se mezi květy
/vysněná krása/
snad se nestydí
za své city...

snad ještě není pozdě
/prokletí se blíží/
snad o mě stojí
/nejen o květiny/

za nic nasvětě tu krásu nevyměním
/za lásku ?/
jen chci aby mě milovala
/chci jí to vrátit/

víc nenabízím
/ani nemám/
jen city
které jí patří.

jen čekám až usedne na mou květinku
až jí řeknu miluji tě...
až se usměje...
a budu šťastný,
jako pravý motýl...
Autor Zayo, 09.03.2007
Přečteno 519x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Předpokládám, že ta byla pro mě...=) Je moc hezká...děkuju

15.09.2007 21:30:00 | dream in emptiness

Předpokládám, že ta byla pro mě...=) Je moc hezká-> děkuju :*

15.09.2007 21:29:00 | dream in emptiness

jednoznačně tvoje nejlepší...závorky jsou bezva;)...zůstaň básníkem a staň se jím zároveň...:)...

10.03.2007 14:27:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí