NÁHLÉ ROZECHVĚNÍ

NÁHLÉ ROZECHVĚNÍ

Anotace: Podzimní, Mr. J.L.

Mladé srdce se často mění,
co bylo, už zase není.
A kdo ví, co přinese příští vítr.?.

Možná radost, smutek, nebo nostalgickou náladu.

Pak rozhlédneš se kolem dokola
a v tichu se tu rozprostírá podzimní krajina.

Jak je to poetické, říkáš si v duchu.

Však uvnitř sebe cítíš náhle rozechvění,
když uzříš jeho pohled a není to jen snění.

A v jeho něžných očích se odráží nekonečné nebe.

Jako když slunce září,
je úsměv v jeho tváři
a nikdy tě nepřestane hřát.

Už napořád, napořád.
Autor PIPSQUEAK, 20.10.2020
Přečteno 216x
Tipy 8
Poslední tipující: Fialový metal, mkinka, Emily Říhová, CORONATION, Guldrun
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úžasná. Má v sebe čaro. Moc sa mi páči.:)

20.10.2020 22:40:49 | Guldrun

Moc děkuji.*;)

21.10.2020 17:55:48 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí