Chtěla bych mít křídla

Chtěla bych mít křídla

Anotace: touha vyznání

Chtěla bych mít křídla...

křídla ptáků..křídla draků...křídla andělů..

Chtěla bych vzlétnou ...vysoko...

a dotknout se křídly načechraných oblaků...

 

Chtěla bych barevné sny..sny s křídly...

milostná barevná vyznání..

Jsem plná vášně a citů...a touhou poznání...

chtěla bych se obejmout s barevným svítáním...

 

Chtěla bych obléct si roucho...

utkané z barvy slunce...země...z kousku noční oblohy....

Chtěla bych barevné perly z hlubin moře..

a cítit ve své blízkosti vůni tvou a barevně okřídleného lože..

 

Chtěla bych mít barevná křídla věčného mládí...

slyšet stále  lásky plná šeptání...

Chtěla bych tě mít vedle sebe...

na věky a bez lhaní...

 

Chtěla bych cítit na svém těle....

 tvé barevné vášnivé obejmutí...

chtěla bych být jen tvou...

nezaměnitelnou chutí....

 

Chtěla bych se stát barevnou duhou..

být vždy tou jedinou tvou .... a nikdy tou druhou...

Chtěla bych být tvou barevnou fantazii...malířskou paletou...

a na vždy.... tvou okřídlenou múzou..

Autor silovka, 21.10.2020
Přečteno 265x
Tipy 3
Poslední tipující: Emily Říhová, mkinka, Eru Alonnar
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...co nikdy líbat Tě nepřestane :)

03.11.2020 21:29:48 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí