Útěk

Útěk

Anotace: Láska je chaos a chaos značí pád.

Kolem mě točí se samé víly
Tak dej mi jen chvíli
Chci kyslík do svých plic
Ty by jsi chtěla pořád víc
Ne mě nemůžeš jen tak mít
Utíkám se k jiné domu skrýt
Své srdce už nenechám si znova vzít
Ať se ti to líbí nebo ne
Ledem nechám se pokrýt
Snad to brzo pomine
Ať plamen tělo zalije
Ty to nebudeš a ta další nejspíš taky ne
To co hledám nedá mi žádná
Krásné slečny jsou jen další forma terapie
V mé hlavě jméno její
Vaří se mi v těle sangre
Te quiero? Spíš asi ne...
Autor Duše pouliční lampy, 21.10.2020
Přečteno 188x
Tipy 4
Poslední tipující: Linna, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Posílám Ti trochu kyslíku!

21.10.2020 10:47:48 | mkinka

Velmi velkorysé od Vás. V současné době každý kyslík dobrý :)

21.10.2020 11:29:43 | Duše pouliční lampy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí