Vskutku

Vskutku

Anotace: dobre konce nejsou..

K čemu moderní technika peníze,šarm
okolo sebe se rozhlížím,nic,němé tváře,
sám sebe se ptám,kudy se vydat,kam?
nikoho držím za ruku a jdu vstříc do záře.

Oči už přestaly slzy navždy ronit..
ústa s tváří strnulý výraz trénují..
Nemám za potřebí se za něčím honit..
Ztratil jsem srdce,tak už mě nebolí..

jdu stále vpřed,nemám za čím se ohlížet.
přestal jsem být naivní,že svět je krásnej.
přestal jsem doufat že Ti budu ještě scházet,,
poslechl jsem hlasy říkající „vzdej to vzdej"..

poslechl.. já je poslechl...
Autor Roger, 10.03.2007
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle je ten nejnádhernější výkřik, který jsem tady za dlouhou dobu četla.. kdybych jen mohla pomoct.. :(
Posílám pohlazení, zlatko :(

18.03.2007 18:18:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

a co se stalo .. když jsi je poslechl??

10.03.2007 00:44:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí