Bolest v sdci..

Bolest v sdci..

Anotace: Nikdo doopravdy nepochopí co prožívá..

Ta červená květina zvadla,
Úzkost a žal o tvou přízen stojí,
Medvidka svého na prasa sis tiskla,
Kdo ví co bolavý srdce zahojí,

Zlej svět tam venku straší,
Chtěla bys ho ještě někdy spatřit,
Do tmy hlasy opuštěnejch srdcí,
Toužíš zase k někomu patřit,

Láska jde s životem ruku v ruce,
Smutné oči,slzy po tváři dolů tečou.
Samota tě svíra dosti úzce,
City silné,rozum ten jde stranou.

Jenže vše je už navždy to tam..
Autor Roger, 10.03.2007
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to se tak píše
bud už chvilku tiše
co ti to dal kdo ke čtení
No kecy

( ale já vím, když pláčena
schoulená
a v žalu má až k bradě kolena
tyhlety slzy
umějí jen téci)

tuhle básničku miluu. od kainata.. připomněl si mi ji..děkuji :)

18.03.2007 18:21:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí