Jen letní noc o tom ví

Jen letní noc o tom ví

Anotace: Desáté společné dílko mne a Emily Říhové. Emily moc dík za spolupráci.

Sbírka: Souznění

Dívky v krásných oblacích
Něžnou lásku chtějí
Chlapci k ní po vláscích
Ještě krást políbení
A jen letní noc o tom ví

Co skrývá se pod blůzkou
Dívky stydlivě tají
Tou cestou přeúzkou
Chlapci se vydávají
A jen letní noc o tom ví

V nejkrásnější poschodí
Prsty hbitě vyběhnou
S vlahým vánkem za nocí
Do vlasů hvězdy usednou
A jen letní noc o tom ví

Vrací se spolu nocí tajemnou
Pěšinkou z oblázků
V tenisce kamínek si přinesou
Pro radost, pro lásku
A jen letní noc o tom ví

Tak štěstí stulilo se jim do dlaní
Co k sobě jsou, jak svázané
Tváře zbarvilo jim sytou červení
Pro vzpomínky touhou voňavé
A jen letní noc o tom ví

...A ta nikomu nic nepoví

Jen letní noc o tom ví

Autor Tomcat, 24.10.2020
Přečteno 185x
Tipy 9
Poslední tipující: Jarunka, Dejvis, mkinka, Jeněcovevzduchukrásného, Koala, jenommarie, Psavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lalá, to Láá, láká báseň přemilou, vláskem zlatavým:*)

01.11.2020 22:23:22 | Dejvis

Na vlásku táhnou první lásku...
Dík ;-)

01.11.2020 22:40:59 | Tomcat

Dokonalost sama!

26.10.2020 08:43:35 | mkinka

Moc dík

27.10.2020 18:02:16 | Tomcat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí